ទឹកស្រ្តរប៊ឺរី ជួយបម្រុងខួរក្បាល អាចធ្វើញ៉ាំដោយខ្លួនឯងបានងាយៗ អត្ថប្រយោជន៍ខ្ពស់...!

ជារៀងរាល់ថ្ងៃយើងត្រូវការ ជ្រើសរើសរបបអាហារណាដែលល្អ និងមានប្រយោជន៍ សម្រាប់ ចិញ្ចឹមផ្នែកផ្សេងៗនៃរាងកាយឱ្យបានប្រសើរជានិច្ច ព្រោះថារាងកាយ របស់មនុស្សយើងម្នាក់ៗ មានសុខភាពមិនដូចគ្នាទេ។ ក៏ប៉ុន្តែអ្វីដែលវាត្រូវការជា ចាំបាច់មិនអាចខ្វះបាននោះគឺ សារធាតុចិញ្ចឹមដូចៗគ្នា ដើម្បីបង្កើនថាមពល ជួសជុលកោសិកានានាដែលខូចខាតផងដែរ។
ដូច្នេះដើម្បីនឹងទទួលបាននូវផលប្រយោជន៍យ៉ាងពេញលេញ សម្រាប់ទាំងរាងកាយ ជាពិសេសគឺខួរក្បាលផងនោះ យើងមកនាំគ្នាទទួលទានផ្លែស្រ្តរប៊ឺរី ឬទឹកវាក៏បានដែរ ដោយអនុវត្តន៍តាមរូបមន្តនេះសាកមើល៍។ អ្នកក៏អាចធ្វើវាញ៉ាំដោយខ្លួនឯងបាន ងាយៗ ផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍ខ្ពស់ដូចខាងក្រោម៖
• រូបមន្តនេះគឺតម្រូវឱ្យមានគ្រឿងផ្សំដូចជា៖
១. ផ្លែស្រ្តរប៊ឺរីស្រស់ ៥ផ្លែ
២. ស្លឹកជីអង្កាមស្រស់១ក្តាប់ដៃតូច
៣. ផ្លែក្រូចឆ្មារ១ចំហៀងផ្លែ
៤. និងទឹកស្អាត៣៥0មីលីលីត្រ
 វិធីធ្វើងាយៗ៖
អ្នកគ្រាន់តែនាំយកផ្លែស្រ្តរប៊ឺរី ស្លឹកជីអង្កាម ច្របាច់ក្រូចឆ្មា បន្ទាប់មកចាក់ទឹកស្អាត ចូល ឬប្រើទឹកកកក៏បាន ដាក់លាយចូលគ្នាទៅក្នុងម៉ាស៊ីនក្រឡុក ហើយក្រឡុកវា ជាមួយគ្នារហូតដល់ម៉ត់សព្វល្អ សឹមចាក់ចូលកែវទទួលទាន។ បើអ្នកចូលចិត្តរសផ្អែម អ្នកក៏អាចបន្ថែមទឹកឃ្មុំចូលទៅបន្តិចតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត។
នៅក្នុងរូបមន្តនេះ ក្រៅពីផ្លែស្រ្តរប៊ឺរីសម្បូរទៅដោយវីតាមីនC និងមានផ្ទុកសារធាតុ ប្រឆាំងប្រតិកម្មអុកស៊ីតហើយ វាក៏អាចជួយធ្វើឱ្យកោសិកាខួរក្បាលរីកលូតលាស់ ធំធាត់ល្អ។ ពិសេសវាក៏ជួយកាត់បន្ថយហានិភ័យនៃជម្ងឺរលាកសន្លាក់រ៉ាំរ៉ៃ ជម្ងឺសរសៃ ឈាមបេះដូង មហារីកពោះវៀនធំផងដែរ។ ចំណែកឯស្លឹកជីអង្កាម ដូចគ្នានេះវាក៏ អាចជួយកាត់បន្ថយការហើមពោះឆ្អល់ពោះ ព្រោះដោយសារតែវា អាចជួយរំលាយ អាហារ និងកាត់បន្ថយឧស្ម័ននៅក្នុងក្រពះយ៉ាងមានប្រសិទ្ធភាព ផងដែរ។
ដូច្នេះមិនគួរមើលរំលងទេ ទំនេរៗអ្នកគួរឆ្លៀតធ្វើវាញ៉ាំដោយខ្លួនឯង ឬធ្វើជូនសមាជិកក្នុងក្រុមគ្រួសារទទួលទានជុំគ្នា បង្កើនក្តីសុខក្នុងរង្វង់គ្រួសារ៕

SHARE

Milan Tomic

Hello I am Lang Chan Daro . A freshman in Sitec Institute (SN2) . This is my site , you guys can get the NEWS from my site . I'm updating this site everyday or if you want to keep your advertise in my site . Can go to Contact Us and call or mail to me . Thanks You for visiting my site.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment